Uusi asunto tuntuu jo melkein kodilta

,

Olemme nyt viettäneet neljä yötä uudessa asunnossa. Pari päivää meni Ikea-kalusteita kokoillessa, vaikka niitä ei edes ollut paljon, vain välttämättömät. Ihan hyvältä näyttää, kun ei ole liikaa tavaraa, mutta kaikelle löytyy silti paikka. Vähän pitää vielä sisustaa ja hankkia tuolit parvekkeelle — se on täydellinen aamukahvipaikka. Kesällä.

Olohuoneeseen ja parvekkeelle paistaa aurinko puolillepäivin, ei onneksi koko päivää. Cambridge on vehreä, paljon puita. Taustalla näkyy Bostonin keskustaa, mm. John Hancock Tower (se on vähän kuin maamerkki) ja Prudential Tower.

Täytyy myöntää, että lehmänhermoinen insinööri, anteeksi, diplomi-, on ollut korvaamaton tässä projektissa. Käsittämätön määrä vaiheita kunkin kalusteen kokoamisohjeissa, jopa 34. Kun DI kokosi neljä keittiöntuolia peräkanaa, niin minulle tuli mieleen liukuhihna Chaplinin elokuvassa Nykyaikaa — sen verran rivakasti osui ruuvit kohdilleen. Tämä kätevä emäntä topotti siinä vaiheessa vieressä tumput suorina, vähän kuin tennisottelua olisi seurannut.

Parvekenäkymä illalla. No, ei nuo valot kyllä tässä kuvassa oikein miltään näytä. Menköön silti.

Nyt, kun asuntoasiat ovat suurinpiirtein kuosissa, pitäisi viimeistään aloittaa tänne Cambridgeen kotiutuminen. Sopeutunut kyllä jo olen — ihminenhän näköjään sopeutuu mihin vain. En sitten tiedä, mikä vaikutus tänne kotiutumiseen on sillä, että lennämme tänään illalla Suomeen. Työreissu tiedossa, ja minulla kaikenlaisia asioita hoidettavana. Tuleeko takapakkia, onkohan liian vaikeaa lähteä sieltä tänne takaisin? Se jää nähtäväksi.

Yksi kommentti

  1. Naali sanoo:

    Wwwwwaaaaau!

Comments are closed.